SUOMI ENGLISH

Mikä yrityshautomo?

Oulun ammattikorkeakoulun yrityshautomo on opiskelijoille suunnattu palvelu, jossa he voivat kehittää omasta ideastaan liiketoimintamallin ja lopulta uuden yrityksen.

Miksi valita yrityshautomo?

Yrityshautomossa saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea asiantuntijoilta samaan aikaan kun tienaat opintopisteitä. Jos olet ehtinyt jo perustaa yrityksen, saat tukea ja ohjausta jatkokehitykseen varhaisessa vaiheessa hautomo-opintojen aikana.

Kuinka yrityshautomo toimii?

Voit aloittaa hautomo-opinnot missä vaiheessa opintojasi haluat. Voit ottaa yhteyttä person responsible in your department (yksikkösi vastuuhenkilöön) tai suoraan hautomon yrittäjyysvalmentajaan.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisista tapaamisista, joissa opiskelijat kehittävät liikeideaansa tai yritystään yhdessä valmentajan kanssa. Tapaamisissa opiskelijat saavat tukea ja palautetta liiketoimintasuunnitelmastaan ja kehitysideioita parantaakseen suunnitelmaansa.

Opinnot sisältävät myös seminaareja, joiden aiheena on liiketoiminnan luominen ja kehittäminen, sekä verkostoituminen muiden hautomo-opiskelijoiden kanssa. Seminaarit auttavat verkostoitumisessa. Lisäksi opintoihin sisältyy teemailtoja, joissa perehdytään rahoitukseen, vakuutuksiin, markkinointiin ja verkostoitumiseen. Hautomon työpajoissa opiskelijat voivat pallotella ideoita ja saada palautetta toisiltaan eri aiheista, kuten esimerkiksi pitchaamisesta ja markkinointimateriaaleista.

Kaikki osallistujat saavat käyttää Business Kitchenin palveluita, tarvikkeita ja tiloja liiketoiminnan suunnittelua ja kehittämistä varten.

 

ETUJA OPISKELIJOILLE:

  • Saat apua ideasi tai yrityksesi kehittämiseen

  • Saat kokemusta liikeidean arvioinnista ja kehittämisestä

  • Perustietämyksesi liiketoiminnasta kasvaa

  • Voit laajentaa verkostojasi

  • Saat opintopisteitä

 

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä: