SUOMI ENGLISH

Oletko kiinnostunut muuttamaan osaamisesi työksi tai ideasi liiketoiminnaksi? Avanto-yrittäjyysohjelma (www.avantooulu.fi) on Oamkin ja Oulun yliopiston tarjoama valmennus, joka auttaa sinua muuttamaan tietosi ja taitosi rahanarvoiseksi toiminnaksi.

Avanto sisältää sarjan työpajoja, joissa käsitellään yrittäjyyteen liittyviä teemoja asiantuntijoiden johdolla. Työpajoja järjestetään Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella ja Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla. Oamkilla työpajat järjestetään suomeksi ja yliopistolla englanniksi.

Syksyllä työpajoissa on luvassa uusia teemoja, muun muassa digimarkkinointi ja aloittavan yrityksen viestintä. Tapahtumat ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Tutustu työpajojen aikatauluihin ja sisältöihin: http:/bit.ly/avanto-työpajat

--------------------

Keskiviikkona 11.9. järjestetään ensimmäinen työpaja aiheesta Liiketoimintamalli ja validointi.

Ke 11.9. klo 16-19 (Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen, C-siipi)

Liiketoimintamalli ja validointi

Hyvin suunniteltu liiketoimintamalli auttaa kirkastamaan liikeideasi menestyväksi toiminnaksi. Liikeidean validointi ja testaus kartoittavat mahdollisten ongelmien laajuuden, potentiaaliset asiakkaat ja oikean markkinan.

Avanto-työpajassa opit työkalut toimivan liiketoimintamallin rakentamiseen sekä liikeideasi validointiin. Tule hiomaan ideasi timantiksi! 💎 Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/avanto-liiketoimintamalli


Tervetuloa osallistumaan työpajoihin!