SUOMI ENGLISH

Oletko yksinyrittävä nainen? Tuntuuko siltä, että tarvitsisit verkostojen voimaa ja uusia virikkeitä oman liiketoiminnan kehittämiseen?

Tule mukaan tammikuussa 2019 alkavaan uuteen naisyrittäjien valmennusohjelmaan! Ohjelman sisältöä on kehitetty yhdessä naisyrittäjien kanssa ja se sisältää yrittäjyyteen liittyviä keskeisiä teemoja unohtamatta yrittäjän hyvinvointia. Ohjelma on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa.

Valmennuksen sisältö:

Valmennus koostuu viidestä työpajasta ja kahdesta henkilökohtaisesta valmennuksesta liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Jokaisessa työpajassa on asiantuntija-alustus, jonka jälkeen työstetään ryhmissä tai yksin osallistujia puhuttelevia teemoja. Lisäksi jokaiselle osallistujalle tarjotaan kaksi henkilökohtaista valmennuskertaa oman liiketoiminnan kehittämiseen. Valmentajina toimivat Oamkin Avanto-yrittäjyysohjelman valmentajat Outi Sutinen ja Katta Siltavirta.

Työpajat järjestetään kerran kuukaudessa tiistaisin klo 16.30-19.30 Business Kitchenin tiloissa, Oamkin Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, 90250 Oulu).

Työpajojen aikataulut:

22.1. Verkostoituminen
19.2. Kannattavuus 
19.3. Palvelumuotoilu 
16.4. Markkinointi 
14.5. Hyvinvointi 

Ohjelmaan otetaan mukaan enintään 12 naisyrittäjää eri toimialoilta. Valmennuksen hinta on 150 euroa. Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota yhteyttä! 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Katta Siltavirta                          Outi Sutinen
katta.siltavirta@oamk.fi             outi.sutinen@oamk.fi
p. 040 594 4676                        p. 050 566 5917