SUOMI ENGLISH

Torstaina 15.11. Business Kitchenillä esitettiin Oamkin kymmenen parasta Kickstart liikeideakilpailun ideaa. Kilpailussa palkittiin kolme ideaa, jotka pääsevät mukaan Oamkin, Oulun yliopiston ja Oulun ammattiopiston yhteiseen Kickstart finaaliin 16.1.2019 kisaamaan koko Kickstart kilpailun voitosta! Voittaja palkittiin 1500 euron palkinnolla, toinen sija 500 eurolla ja kolmas sija 300 eurolla.

Kilpailun tuomareina toimi Eini Marin Osuuspankista, Matti Knutar Uusyrityskeskuksesta, Tomi Huhtamäki Terwa-akatemiasta ja Vili Huovinen Kure Storesta. 

  1. Palkinto: Instrumenttihakusovellus
    Mobiilisovellus leikkausosastolle ja sairaalaympäristöön instrumenttien ja instrumenttikonttien hakuun ja paikantamiseen.

  2. Palkinto: PureFlush
    Wc-istuin tarjoaa ratkaisun, jonka avulla voidaan kierrättää käsien huuhteluvettä wc:n huuhteluvedeksi ja säästää vettä.

  3. Palkinto: Arjen Pelitys
    Mobiilisovellus toimintaterapeutin työhön.


Muut tapahtumassa esitetyt ideat:

Jalostussovellus JaSo
Karjatilallisille suunnattu sovellus, joka helpottaa nautaeläinten jalostuksen suunnittelua. 
Ratsastussimulaattorikoulu
Simulaattorikoulu henkilöille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi ratsastajiksi tai eivät pysty pelon, vamman tai allergian takia ratsastamaan oikeilla hevosilla. 
Kuntohoiva Oy
Fysioterapeutin ja kahden sairaanhoitajan hoiva- ja kuntoutuspalvelu ikääntyneille. Palvelu käyttää hyödykseen uutta teknologiaa, joka motivoi asiakkaita aktivoitumaan kotona. 
Meänkonneet
Maaseudulla sijaitseva, maatilojen ja muiden koneita tarvitsevien yritysten yhteinen koneyhtymä. 
OMA – Omaiset lähelle
Ympärivuorokautisessa hoidossa oleville, ikääntyneille ja muistisairaille tarkoitettu helppo ja älykäs yhteydenpito- ja viihdekeskus.
Sote-studio
Liikkuva äänitysstudio, joka toimii eri sote-alan ympäristöissä.
Babify Clothing
Lastenvaatteiden ostamista helpottava palvelu.


Lue lisää Kickstart-liikeideakilpailusta: www.kickstartoulu.fi