SUOMI ENGLISH
011-_98B4027-HLPfiavaja.jpg

Torstai-iltapäivänä, juuri kun hattarakone on asennettu toimintavalmiuteen sisäänkäynnin viereen, ihmisiä alkaa hiljalleen saapua paikalle uusiin Telluksen tiloihimme. Odottava ja innostunut puheensorina täyttää tilan yhdistyen vaaleanpunaisen sokerin tuoksuun. Tila alkaa täyttyä. Semihyvät Juontajat toivottaa yleisön tervetulleeksi ja ensimmäiset puhujat aloittavat ohjelman. Pääpuhuja, Gimmeyawallet tuotantoyhtiön toimitusjohtaja ja yksi Tubeconin perustajista, Elise Pietarila kertoo yleisölle kuinka dokumenteista tuli nuorten aikuisten juttu koko Suomessa. Docventures –ilmiö ei ole pelkkä dokumenttisarja, vaan siihen osallistuu koko katsojien yhteisö. Ennen Docventuresia vakavat dokumentit eivät juurikaan kiinnostaneet nuoria aikuisia.

013-_N5A6278-HLPfiavaja.jpg
050-_N5A6366-HLPfiavaja.jpg
093-_N5A6563-HLPfiavaja.jpg

Inspiroivan puheen ja paneelikeskustelun jälkeen bändi alkaa soittaa. Ruoka houkuttelee rakkaat vieraamme syömään ja vaihtamaan ajatuksia toistensa kanssa. Hieman ujoja, mutta uteilaita ihmisiä alkaa parveilla unelmataulun ja yhteisen maalauspohjan ympärillä. Ilmapiiri on iloinen ja rento, kun he alkavat kirjoittaa unelmistaan ja maalata yhteisesti luotua mestariteosta.

177-_98B4308-HLPfiavaja.jpg
172-_98B4298-HLPfiavajakult.jpg

Avajaisia muistellessa päällimmäisenä mieleen on jäänyt se, kuinka avoimin mielin ihmiset saapuivat ja jakoivat unelmiaan kanssamme. Nyt unelmat ovat esillä tiloissamme. Oli upea nähdä yhteisön kokoontuvan juhlimaan Business Kitchenin uutta alkua kanssamme. Suuret kiitokset kaikille vierailijoille!

112-_N5A6610-HLPfiavaja.jpg
162-_98B4239-HLPfiavaja.jpg
004-_98B4019-HLPfiavaja.jpg