SUOMI ENGLISH

Minulla on takana pitkä, kansainvälinen työura Nokialla. Nokian organisaatiomuutosten jälkeen päätin ryhtyä yrittäjäksi. Minulla on parhaillaan kolme eri liikeideaa: °Cmicro, Kipuwex ja SKIIOT, joita työstän samanaikaisesti.

Business Kitchen tuli minulle alun perin tutuksi, kun pohdin, lähdenkö yrittäjäksi ja minkälaisia ideoita lähden viemään eteenpäin. Business Kitchenin tilat toimivat itselleni toimisto- ja tapaamistiloina, kun omia yrityksen tiloja ei vielä ollut. Paikan päältä löytyi myös apua rahoituksen järjestämiseen, näkyvyyden saamiseen ja hyödyllisiä kontakteja yrittäjyyteen.

Järjestämme Business Kitchen Telluksessa maanantaina 19.3. klo 13:00 tuotteemme °Cmicro (www.cmicro.io) älymikrokuvun lanseeraustilaisuuden. °Cmicro mittaa mikrossa lämmitettävän ruoan lämpötilaa reaaliajassa ja hälyttää kun ruoka on valmis. Halutun optimilämpötilan voi määritellä itse. °Cmicro tuo mikrokokkauksen uudelle aikakaudelle ja pienentää hiilijalanjälkeä smart kitchen teknologian avulla. °Cmicro säästää energiaa, aikaa ja ravinteita, tule kuulemaan paikan päälle miten

Osallistuin °Cmicro ideallani myös mukaan Polar Bear Pitching 2018 -kisaan. °Cmicro oli mukana Dark Bear Pitching -semifinaalissa. Toinen ideani Kipuvex (www.kipuwex.com), joka on lapsen kipua langattomasti ja automaattisesti mittaava lääkelaite, oli mukana Polar Bear Pitchingin finaalissa. Osallistuin Polar Bear Pitchingiin myös vuonna 2015 aiemmalla liikeideallani.

Polar Bear Pitching on hyvä mahdollisuus saada näkyvyyttä ideoille ja yrityksille. Tapahtuma on myös katsojille viihdyttävä. Katsojat pääsevät seuraamaan, pystyykö pitchaaja kertomaan ideansa lyhyesti ja ytimekkäästi kylmässä avannossa pitchaten. Polar Bear Pitching kiteyttää loistavasti yrittäjän asenteen, sillä yrittäjäksi lähteminen vaatii samoja elementtejä kuin kisaan osallistuminen; päättäväisyyttä, hulluutta, riskinotto- ja kivunsietokykyä.