SUOMI ENGLISH

Marko Höynälä

Minulla on takana pitkä, kansainvälinen työura Nokialla. Nokian organisaatiomuutosten jälkeen päätin ryhtyä yrittäjäksi. Minulla on parhaillaan kolme eri liikeideaa: °Cmicro, Kipuwex ja SKIIOT, joita työstän samanaikaisesti. Business Kitchen tuli minulle tutuksi, kun pohdin, lähdenkö yrittäjäksi ja minkälaisia ideoita lähden viemään eteenpäin.

Lauri Siniluoto

Opiskelen Oulun yliopistossa suomen kieltä ja tiedeviestintää. Tiedeviestinnän opintoihin sisältyvän tiedottamiskurssin eräänä tehtävänä oli laatia viestintästrategia jollekin vapaavalintaiselle organisaatiolle. Tiedustelin Business Kitcheniltä, olisiko heillä vinkata minulle oululaista pienyritystä, jolla ei vielä ole viestintästrategiaa käytössään. 

Nina Jackson

Business Kitcheniltä sain paljon hyvää työkokemusta, ja se näyttää hyvältä CV:ssä. Demola-projektissa mukana olo vaikutti siihen, että päädyin nykyisiin työtehtäviini. Projektin kautta löysin HR-alan. Demola on antanut paljon erilaista osaamista; projektin koordinoimista projektipäällikkönä, liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelmien tekoa, koodausta ja kansainvälistä yhteistyötä.