SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Hyvin suunniteltu liiketoimintamalli auttaa kirkastamaan liikeideasi menestyväksi toiminnaksi. Liiketoimintamalli kuvaa selkeästi, mitä yritys tekee, miten se löytää asiakkaat sekä tuottaa heille lisäarvoa. Liikeidean validointi ja testaus auttavat kartoittamaan mahdollisten ongelmien laajuuden, asiakaskunnan ja oikean markkinan.

Avanto-työpajassa opit työkaluja toimivan liiketoimintamallin rakentamiseen. Lisäksi opit ymmärtämään, kuinka tärkeää on testata liikeidea potentiaalisilla asiakkailla.

Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-liiketoimintamalli

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä teemoja asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla. Katso kaikki työpajat http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan. Tervetuloa!