SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Business Kitchen, Kotkantien kampus (C-siipi) (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavat yritykset voivat aloittaa toimintansa joko ilmoituksenvaraisesti tai luvan perusteella. Palveluntarjoajien on pystyttävä houkuttelemaan asiakkaita itselleen ammattitaidollaan ja kilpailukykyisellä hinnalla. Monille yrittäjille julkinen sektori on keskeinen yhteistyökumppani ja palvelujen ostaja.

Avanto -työpajassa paneudutaan näihin sote-yritystoiminnan erityiskysymyksiin. Tule tarkistamaan, miten lainsäädäntö tulisi huomioida omassa liikeideassasi ja miten julkinen sektori ostaa yrityksiltä palveluja.

Tapahtuma on avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-soteyrittäjyys

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä taitoja. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi. 

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajatVoit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.