SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Business Kitchen (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Jotta voisit menestyä liikeideasi kanssa, on hyvä kasvattaa verkostojasi ja hyödyntää alan kokeneiden mentorien asiantuntemusta! Mentori antaa osaamistaan aloittelevan yrittäjän käyttöön ja toimii liiketoiminnan kehittäjän tukena.

Mentorointi ja verkostoituminen -tapahtumassa luot itsellesi uusia verkostoja ja tutustut Oulun alueen yrittäjyyteen liittyviin järjestöihin, hubeihin ja tapahtumiin. Tapahtuman vieraana ovat mikroyrittäjyyskeskus MicroEntre, liike-elämän verkosto BNIOulu, yrityshautomo Kielo Growth, yhteistyötila Njetworking, BusinessAsema ja Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät.

Kokeneet yritystoiminnan asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja sparraavat sinua liikeideasi kanssa. Tule verkostoitumaan ja tapaamaan mentoreitasi! Tapahtuma on avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-mentorointi niin osaamme varautua tarjottavien kanssa.

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja. Työpajat järjestetään joka keskiviikko klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella (C-siipi). Katso kaikki työpajat: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.