SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Business Kitchen, Kotkantien kampus (c-siipi) (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Työpajassa käsitellään kevytyrittäjyyden eri muotoja ja toimijoita sekä laskutusta ilman omaa yritystä. Pääset kuulemaan, minkälaisia eri kevytyrittäjyyspalveluita on markkinoilla ja soveltuisiko kevytyrittäjyys juuri sinulle. Työpajan vieraana on kevytyrittäjyyspalvelu Omapaja Oy.

Työpaja järjestetään suomeksi. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-kevyt

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi. 

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.