SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Kevytyrittäjyys on matalan kynnyksen tapa kokeilla yrittäjyyttä. Kevytyrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden työllistää itsesi ja työskennellä yrittäjämäisesti ilman huolta yritysbyrokratiasta.

Avanto-työpajassa käsitellään kevytyrittäjyyden eri muotoja ja toimijoita sekä laskutusta ilman omaa yritystä. Pääset kuulemaan, minkälaisia kevytyrittäjyyspalveluita on markkinoilla ja soveltuisiko kevytyrittäjyys juuri sinulle!

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avantokevytyrittajyys

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä teemoja asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja. Työpajoja järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella (C-siipi) ja Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla. Katso kaikki työpajat http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.