SUOMI ENGLISH
  • Opetusravintola Hilikku (map)
  • Kasarmintie 8
  • 90130 Oulu

Haluatko kuulla yhdeksän tajunnanräjäyttävää liikeideaa ja selvittää, mikä niistä voittaa 1500€? Kickstart -liikeideakilpailu on taas täällä kolmen oppilaitoksen kesken ja finaali häämöttää tammikuussa! Mukana kisaamassa ovat Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Oulun seudun ammattiopiston opiskelijatiimit. Jokaisesta oppilaitoksesta on valittu syksyn aikana kolme parasta liikeideaa jatkamaan Kickstartin suureen finaaliin. Finaali järjestetään keskiviikkona 16.1.2019 Hilikussa (Kasarmintie 8, 90100 Oulu) klo 13-16.

Kickstart -liikeideakilpailun tavoitteena on edistää positiivista suhtautumista yrittäjyyteen, synnyttää uusia yrityksiä alueelle ja toimia yhteistyöfoorumina muiden yrittäjyyttä edistävien kilpailujen suuntaan. Kilpailun tuomaristo koostuu alueen organisaatioiden parhaista liiketoiminta-asiantuntijoista. Kisassa palkitaan mahtavin palkinnoin kolme parasta liikeideaa, paras pitch ja yleisön suosikki.

Tervetuloa finaalitapahtumaan! Tapahtuma järjestetään kahdella kielellä suomeksi ja englanniksi. Ilmoittauduthan mukaan etukäteen, jotta osaamme varautua tarjottavien kanssa: http://bit.ly/kickstart-finaali

--------

Do you want to hear nine mind-blowing business ideas and find out which one walks away with the main prize of 1500€? The Kickstart Business Idea Competition is back with three faculties and the grand final is just around the corner! In the competition will be student teams from the Oulu University of Applied Sciences, the University of Oulu and the Oulu Vocational College. The best nine business ideas from the faculty finals will continue to the grand final, which is held on the 16th of January, 2019 at Hilikku (Kasarmintie 8, 90100 Oulu) from 1pm to 4pm.

The goal of the Kickstart Business Idea Competition is to encourage positive attitude toward entrepreneurship, create new business in the Oulu area and act as a forum for cooperation with other entrepreneurial competitions.

Welcome to follow the Kickstart grand final! The event is held in two languages in Finnish and English. Please register beforehand, so we know how many people is attending: http://bit.ly/kickstart-finaali