SUOMI ENGLISH
  • University of Oulu (map)
  • Erkki Koiso-Kanttilankatu 1
  • 90570 Oulu

Tervetuloa lumoutumaan tieteestä! 

Tiedätkö, kenellä on järven häijyimmät leuat? Oletko aina halunnut viettää illan arkeologina? Tiedätkö, mitä lukukoira ja lukukissa tekevät? Tutkijoiden yön ohjelmassa on jokaiselle jotakin! 

Oulun yliopiston Tutkijoiden yö järjestetään perjantaina 28.9. Ovet tutkimuksen lähteille ovat avoinna Linnanmaan kampuksella klo 17–21. Tapahtuma tarjoaa kaikenikäisille tekemistä, näkemistä ja kokemista työpajoissa, näytöksissä ja esityksissä. Illan päättää räpduo SOFA:n (SOFA virallinen) esiintyminen klo 20 Agorassa. Tule mukaan! 

Tutkijoiden yö on kaikille avoin ja maksuton. Paikan päällä sinua auttavat oppaat. 

Tutkijoiden yön ohjelma: http://www.oulu.fi/yliopisto/tutkijoidenyo2018 

Come explore the enchanting world of science! 

Do you know who has the most vicious jaws in the lake? Have you always wanted to spend an evening as an archeologist? What do a reading dog and a reading cat do? There’s something for everyone at the Researchers' Night!

The Researchers' Night of the University of Oulu is held on Friday 28 September. The doors are open to the sources of research on Linnanmaa campus 5-9 pm. The event offers plenty to see and experience in workshops, demonstrations and presentations for people of all ages. Rap duo SOFA gives a performance at the Agora 8 pm. 

The event is open for all visitors and free of cost. There are guides to help you out on the spot.