SUOMI ENGLISH
  • Kielo Growth Oy (map)
  • Teknologiantie 18
  • 90570 Oulu

Sauna Sales Summit järjestetään nyt Oulussa syyskuun 14. päivä Kielo Growthin Saunatiloissa klo 18.30 alkaen. (In English below)

Tule mukaan kuulemaan kuinka voisit tehostaa myyntiäsi, keille myynnin ulkoistus sopii ja miten startup myydään enkelisijoittajille ja miten he voivat auttaa startuppeja saamaan rahoitusta ja sijoittajia. 

Puhujat/Keynotes
Mikael Hugg, Sales Hacker ja Supersold Helsingin perustaja
Jaakko Räisänen (Esittely tulossa)
Markku Ojala (Esittely tulossa)

Tapahtuman tarkoituksena on auttaa startuppeja ja muita yrittäjiä myynnin saralla sekä verkostoitumaan saunomisen ja vapaan keskustelun kautta. Jos olet kiinnostunut saamaan myyntiisi uusia tuulia, kannattaa ehdottomasti tulla mukaan. Juomat, ruuat ja saunatilat tarjoaa Supersold Helsinki.

Puheiden jälkeen mahdollisuus pitchata, verkostoitua ja hankkia itselle työpaikka. Opiskelijoille on mahdollisuus hankkia harjoitustyö, gradu-, diplomityöpaikka tai kesätyö Supersold Helsingin tarjoamien saunan ja makkaran ja saunajuomien kera. Saunojat ottakaa pyyhe varalta mukaan ja käyntikortteja ja nippu CV:eitä :)

Vapaa sisäänpääsy! Tervetuloa verkostoitumaan ja oppimaan :)

Lue lisää