SUOMI ENGLISH
  • Oulun yliopisto, Linnanmaan kampuksen pääaula (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

Vulcanalia järjestömessut pidetään Linnanmaan kampuksen pääväylällä keskiviikkona 12. syyskuuta klo 10-14.

Järjestömessut ovat ainulaatuinen vuosittainen tapahtuma, jolloin kaikki yliopiston monipuoliset opiskelijajärjestöt pääsevät samaan tapahtuman alle esittelemään monipuolista toimintaansa. Järjestömessut ovat myös oivallinen tilaisuus tutustua Oulun merkittävimpiin yrityksiin laidasta laitaan, jotka ovat myös potentiaalisia työnantajia nykyisille opiskelijoille (vinkvink).

Järjestömessut ovat kuitenkin myös paljon muuta, kuin uusiin harrastusmahdollisuuksiin ja yritysten mielenkiintoisiin palveluihin tutustumista. Uusille opiskelijoille Vulcanaliassa kyse on ennen kaikkea tutustumisesta yliopistoomme ja sen yhteisöön, kun taas vanhemmille opiskelijoille Vulcanalia on perinteisesti ollut mahtava tilaisuus lyöyttäytyä yhteen opiskelukavereiden kanssa messujen kiertelemiseksi. Muista myös ottaa vähän käteistä mukaan, jotta voit napata messuilta mukaasi juuri sinuun vetoavat haalarimerkit.

Jos haalarimerkkien ostaminen ei niinkään nappaa, voit pienellä työllä ansaita yhden ja jopa uniikin sellaisen! Voit kerätä itsellesi uniikin Vulcanalia 2018 haalarimerkin seuraamalla seuraavanlaisia ohjeita:
Hae Vulcanalia-passisi OYY:n ständiltä järjestömessuilla
Kerää leimoja suorittamalla hauskoja pieniä tehtäviä virallisilla Vulcanalia 2018 passiständeillä
Kun olet kerännyt 6 leimaa, tule takaisin OYY:n standille noutamaan haalarimerkkiäsi.Muista toimia nopeasti, sillä haalarimerkkejä on saatavilla vain rajoitettu määrä.

Vulcanalia Festival: http://bit.ly/vulcanaliafestival
Vulcanalia Festivalin jatkobileet: http://bit.ly/vulcanaliaafterparty

Mitä: Vulcanalian järjestömessut
Missä: Linnanmaan kampuksen pääväylä
Milloin: 12. syyskuuta 10:00-14:00
Miksi: Pääset tutustumaan kymmeniin tapahtuman kumppaniyrityksiin ja opiskelijajärjestöihin kätevästi saman tapahtuman alla + pääset haalimaan haalarimerkkejä