SUOMI ENGLISH
  • Hotelli Lasaretti (map)
  • 13 Kasarmintie
  • Oulu, 90130
  • Finland

Muuttuva yrittäjyys – kasvua ja kansainvälistymistä

19.-20.4.2018 Oulu

Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE järjestää 19.-20.4.2018 Oulussa Mikroyrittäjyyden pohjoisen työpajan. Tule mukaan verkostoitumaan, löytämään uusia bisnesmahdollisuuksia ja yhteistyökumppaneita sekä kuulemaan uutta mikroyrittäjyyden kentältä! Luvassa on mikroyrityksiä ja yrityskehittäjiä ”törmäyttävä” matchmaking-iltapäivä, verkostoitumisillallinen ”Suomen Leijonan luola 2018” Kim Väisäsen johdolla sekä tulevaisuusteemalla toteutettava toiminnallinen työpaja.

  • Mikroyritysten matchmaking to 19.4. klo 12.00-16.30 Hotelli Lasaretti
  • Verkostoitumisillallinen to 19.4. klo 18.00 Hotelli Scandic Oulu
  • Tulevaisuustyöpaja pe 20.4. klo 8.30-15.00 Hotelli Scandic Oulu

Tule mukaan!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille mikroyrityksille ja elinkeinonharjoittajille sekä niille palveluita tarjoaville sidosryhmille, jotka ovat kiinnostuneita kasvusta, kansainvälisistä markkinoista tai yhteistyömahdollisuuksista muiden osallistujayritysten kanssa. Osallistujia tapahtumassa on Pohjois-Pohjanmaan sekä Pohjois-Savon ja Lapin alueelta. Tapahtumaan voivat osallistua myös yritysten toimintaa tukevat yksityiset ja julkiset organisaatiot sekä yritystoimintaa suunnittelevat.

Ohjelma ja ilmoittautuminen