SUOMI ENGLISH
  • Business Kitchen Tellus, Oulun yliopisto (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

Oululainen startup-yritys WICIOT tuo markkinoille maailman ensimmäisen älymikrokuvun!

Oletko kyllästynyt arvailemaan ruokasi lämpötilaa? Onko kylmän ja ylikypsän ruoan välimaasto tuntematon käsite keittiössäsi? Oletko valmis pienentämään hiilijalanjälkeäsi smart kitchen teknologian avulla? 

Jos vastasit kyllä yhteenkään yllä olevista kysymyksistä, niin tule todistamaan uuden sukupolven teknologiaa edustavan °Cmicron lanseerausta Business Kitchenille Tellusiin maanantaina 19.3. klo 13:00!

Näe ensimmäisten joukossa kuinka mikrokokkaus astuu uudelle aikakaudelle ja kuinka armeija- ja avaruusteknologiassakin hyödynnetty tekniikka vie keittiökokemuksesi uudelle tasolle. °Cmicro säästää energiaa, aikaa ja ravinteita, tule kuulemaan miten! 

Me tarjoamme popcorneja ja virvoitusjuomia uteliaille 13:00-14:00 Telluksessa. Rohkeimmat voivat ottaa osaa Microwave Your Pizza -kilpailuun, jossa osallistujat etsivät mikropizzan optimaalista lämpötilaa. Me tarjoamme mikron ja pizzan, ja sinä laitat taitosi peliin arvioidaksesi ajan jolla saavutetaan täydellinen mikropizzan lämpötila. Voittaja saa koodin, jolla voi lunastaa itselleen aidon °Cmicron kun sen myynti alkaa!

MITÄ: °Cmicron joukkorahoituskampanjan lanseeraus
MISSÄ: Business Kitchen Tellus, Oulun Yliopisto
MILLOIN: 19.3. klo 13:00-14:00

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/965715566925107/