SUOMI ENGLISH
  • Co-work by OP Lab (map)
  • 12 Hallituskatu
  • Oulu, 90100
  • Finland

Videot ovat digitaalisen markkinoinnin uusi musta, mutta miten videoiden editointi käytännössä tehdään?

Kevään toisessa aamunavauksessa perehdymme videoeditoinnin perusteisiin Adobe Premiere Pro -ohjelmalla. Workshopin aikana räjäytämme Adobe Premiere Pro -ohjelman kohta kohdalta osiin, ja käymme tärkeimpien työkalujen toimintaperiaatteet läpi konkreettisten esimerkkien avulla.

Tapahtuma on suunnattu aloittelijoille ja heille, joilla ei vielä ole kokemusta Adobe Premiere Pro -ohjelman käytöstä. Suosittelemme osallistujia ottamaan oman työkoneen mukaan, sekä lataamaan kokeiluversion ohjelmasta tapahtumaa edeltävänä iltana, jotta jokainen osallistuja pääsee myös paikan päällä kokeilun kautta oppimaan ohjelman käyttöä.


Tapahtumassa tarjolla jälleen aamupalaa ja arvoikkaita oppeja tuttuun Aamunavaus-tyyliin. Workshopin vetäjänä toimii OP Labista ja OP Kevytyrittäjä -palvelusta tuttu Anton Jussila. Tapahtuma on veloitukseton ja mukaan mahtuvat ensimmäiset 25 ilmoittautunutta. Ilmoittaudu siis heti ja lunasta paikkasi! https://www.eventbrite.com/e/aamunavaus-adobe-premiere-pro-101-tickets-43017923768

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2466931973532101/