SUOMI ENGLISH
 • Oulun ammattikorkeakoulu, Teuvo Pakkalan kampus, Auditorio (map)
 • 19 Teuvo Pakkalan katu
 • Oulu, 90100
 • Finland

  Onko myyntisi kaavoihin kangistunutta? Tarvitsetko uusia virikkeitä myynnin kasvattamiseen? Myynti on tärkein voimavara yrityksen hengissä pysymiseen. Jos haluat kasvattaa liiketoimintaa sinun tulee pysyä pinnalla ja olla näkyvillä. Mitä se vaatii tänä päivänä? Tule kuulemaan mitä alan ammattilaisilla on tähän sanottavana ja ota parhaat vinkit talteen!

  Aikataulu:

  10:00  Aloitus
  10:05  Jussi Kettunen, Zemppi Areena
  11:05  Tauko
  11:15  Aino Toppi, OP Lab
  12:15  Tauko
  12:30  Niklas Nukari, Takuullecom Oy/Autolle.com

  Jussi Kettunen on yritysmyynnin ammattilainen jo vuodesta 2010 ja urheilumaailmassa JJK:n ja PS Kemin mukana mennyt aina Eurooppaan ja Veikkausliigaan asti. Vuonna 2016 takaisin Ouluun perheen kanssa palannut Jussi, aloitti samaisena vuotena Zemppi Areena Oy:n myyntipäällikkönä yritysmaailman ja urheilumaailman sekä tapahtuma- ja näkyvyysmyynnin polttopisteessä. 

  Aino Toppi on liiketoiminnan ammattilainen, jolla on taustallaan monta innostavaa vuotta myynnin parissa. Uransa myynnin tehtävistä aloittanut Aino on ollut osana rakentamassa yhden Suomen nopeimmin kasvaneen ohjelmistotuoteyrityksen tarinaa ja jatkanut uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämistehtäviin finanssialalle. Yli kuusi vuotta kestänyt ura on pitänyt sisällään merkittäviä käännekohtia, harkittuja riskejä ja pelkäämätöntä asennetta pysyä pinnalla myyntimaailmassa.

  Vuoden 2017 nuoreksi yrittäjäksi valitusta Niklas Nukarista tuli yrittäjä kolme vuotta sitten. Nykyisen yrityksensä, Takuullecom Oy:n lisäksi Niklas omistaa kuusi muutakin yritystä, joista tunnetuin vaihtoautobisnestä tekevä Autolle.com.

  Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/411505832625809/

  Tervetuloa!

  Tapahtuma on maksuton.