SUOMI ENGLISH
  • Business Kitchen Tellus (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

EDELLÄ-tapahtumasarja saa jälleen jatkoa joulukuussa, tällä kertaa teemalla naisedustus teknologia-alalla. EDELLÄ-konseptin mukaisesti tapahtumassa autetaan osallistujia tunnistamaan osaamisensa ja rohkaistaan itsensä toteuttamiseen, ja uuden kokeiluun. Tapahtumassa tuodaan yhteen eri teknologia-aloja ja yrityksiä edustavia naisia ja naisyrittäjiä, sekä aiheesta kiinnostuneita henkilöitä eri koulutusaloilta ja -tasoilta. 

Tapahtuman tarkoitus on lisätä naisten kiinnostusta teknologia-alaa kohtaan ja auttaa alasta kiinnostuneita verkostoitumaan keskenään. Teknologia-alalla toimivat naiset kertovat inspiroivia tarinoita omista kokemuksistaan alalla ja rohkaisevat kaikkia rohkeasti mukaan. Teknologia-ala kehittyy vauhdilla ja on iso työllistäjä niin Suomessa kuin maailmalla, siksi on tärkeää, että kaikki alasta kiinnostuneet uskaltavat lähteä mukaan ilman ennakkoluuloja, varsinkaan sukupuoleen liittyen. Lisäksi tapahtumassa Sinä osaat! -työpajassa pureudutaan ammatinvalinnan taustalla oleviin tekijöihin.

Tapahtuma on maksuton, mutta toimi nopeasti sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Rekisteröidy täällä: http://bit.ly/rohkeasti-tech

Tapahtuman järjestää Business Kitchen yhdessä Sinä Osaat! - Tytöt ja teknologia -hankkeen kanssa. 
Sinä osaat! -hanke kannustaa tyttöjä teknologia-aloille järjestämällä muun muassa työelämään tutustumisjaksoja sekä teknologiatyöpajoja. Hanke tuottaa myös koulutusta sekä erilaista materiaalia opettajille ja ohjaajille.

Ohjelma: 

Klo 12:30 Kahvitarjoilu
Klo 12:50 Tilaisuuden avaus
Klo 13:00 Koulutus- ja työmarkkinoiden segregaatio – mitä se on? - Eija Leinonen, KoulutusAvain Oy 
Klo 13:30 Yrittäjätarina - Susanna Pirttikangas, Tausta Oy
Klo 14:00 Sinä osaat! -työpaja
Klo 14:45 Olenko tarpeeksi tech? - Karita Kasurinen, Iris.ai
Klo 15:15 Saatesanat 
Klo 15:30-16:00 Verkostoitumista