SUOMI ENGLISH
  • Oulun yliopisto (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

University Business Forum on tapahtuma, joka kerää yhteen tutkimuksen ja yritysmaailman huippunimet luomaan parempaa tutkimustietoon pohjautuvaa liiketoimintaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Tapahtuman ilmoittautuminen on nyt auki täällä

University Business Forum järjestetään Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella 9.11. klo 10 - 15. Tapahtumassa on kolme pääteemaa: kiertotalous, langaton viestintä ja tekoäly sekä yksilöllistetty terveys. Tapahtuman pääpuhujina ovat Lääkärikeskus Aavan strategiajohtaja Katarina Segerståhl sekä Nesteen tutkimus- ja teknologiajohtaja Petri Lehmus.

Tapahtuma alkaa aamupalalla, minkä jälkeen osallistujat jakautuvat kuulemaan tutkimustuloksia ja yritysesittelyitä tapahtuman kolmesta eri teemasta. Osallistujat kokoontuvat jälleen yhteen lounaalle, minkä jälkeen ohjelmassa on 6Genesis Flagship -ekosysteemiyhteistyön avaustilaisuus sekä esittelykierrokset Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Samana iltana kello 18 järjestetään yliopistogaala, joten päivä on kokonaisuutena erinomainen tilaisuus verkostoitua alasi olennaisimpien vaikuttajien kanssa.

Tapahtuma toteutetaan englanniksi ja se on kaikille maksuton. Voit lukea lisää tapahtumasta ja sen sisällöstä University Business Forumin nettisivuilta: http://www.oulu.fi/ubf2018. Tältä sivulta löydät myös ilmoittautumisohjeet. Voit kysy lisätietoja myös sähköpostilla osoitteesta ubf2018@oulu.fi.