SUOMI ENGLISH
  • Oulun yliopisto (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

Toista kertaa järjestettävä NSMB on luonnontieteet (biologian, biokemian, kemian, geologian, kaivannaisalan, fysiikan, matematiikan ja maantieteen) yhdistävä messutapahtuma, joka pidetään 21.11. klo 10-16 Oulun Yliopiston Linnanmaan kampuksella.

NSMB kokoaa yhteen luonnontieteiden ammattilaiset ja opiskelijat sekä yrityksistä, että yliopistolta. Messuvierailla on mahdollisuus kuulla mielenkiintoisia luentoja, osallistua workshopeihin ja tavata potentiaalisia työnantajia yritysten ständeillä. 

Tapahtuman järjestävät Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:n Oulun opiskelijayhdistys LuOpiO (Loimun Opiskelijat Oulu), Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat Atlas ry, Oulun yliopiston biokemian opiskelijat Histoni ry, Oulun yliopiston fysiikan ja matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö Sigma-kilta ry sekä Oulun Yliopiston Kemistit ry eli Valenssi ry.

Ohjelma tarkentuu vielä!

www.nsmb2018.fi