SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Kotkantien kampus, Auditorio 1 (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Yrityksen omistajanvaihdos on parhaimmillaan kaikille osapuolille täydellinen ratkaisu, yrittäjälle, ostajalle ja asiakkaalle. Yrityksen myynnin myötä yrittäjän ei tarvitse lyödä lappua luukulle vuosien kovalle työlle. Yrityksen ostaja saa vauhdikkaan aloituksen toimivalla konseptilla ja valmiilla asiakkailla, sekä vapauden toteuttaa omia kehitysideoitaan. 

Yrityskauppa ei ole rakettitiedettä -tapahtumassa kuulemme puheenvuoroja yrittäjyyden ja omistajanvaihdoksen eri näkökulmista ja tehdään yrityksen omistajanvaihdoksesta tutumpi aihe. Lavalle nousee muun muassa pitkän linjan yrittäjä Jethro Rostedt! 

Olitpa yrityksesi myynnistä kiinnostunut yrittäjä, yrityksen ostosta kiinnostunut tuleva yrittäjä tai muuten vaan aiheesta kiinnostunut ja halukas oppimaan lisää yrityskaupan mahdollisuuksista, toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi tapahtumaan. 

Tapahtuma on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan 6.11. mennessä osoitteessa bit.ly/avanto-yrityskauppa

Tapahtuma järjestetään tiistaina 13.11. Klo 12.30 - 16.00 Oamkin Kotkantien kampuksella Auditorio 1 -tilassa (Kotkantie 1, 90250 Oulu). 

Ohjelma: 

Kahvitarjoilu

12:30 Tilaisuuden avaus, Terho Jylhälehto / projektipäällikkö / Oamk, Avanto yrittäjyysohjelma

12:45 Restartup – Jokaisen yrityksen takana on tarina, anna sen jatkua, Paula Pihlajamaa / kehityspäällikkö / Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

13:00 Yrittäminen yhtä juhlaa... vai onko? Sami Alasimi / Team SimiSami Oy, Oulun Tapahtumat Oy (Teatria), FinCloud Oy

13:30 Herkullinen tarina alkaa pienestä, Riikka Ojanen / suklaakuiskaaja / Chocosomnia

14:00 Kahvitauko

14:30 Jokainen myyty yritys on menestystarina, Meri Varkoi-Anhava / Yrityspörssi.fi 

15:00 Mies joka ei pelkää haasteita, Jethro Rostedt / mediapersoona ja monialayrittäjä / Aninkaisen kiinteistövälitys

15:45 Lopetussanat ja verkostointi 

Seminaarin toteuttaa Business Kitchen yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Restartup-hankkeen kanssa. 

Business Kitchenin Avanto yrittäjyysohjelma mahdollistaa tien yrittäjyyteen myös yrityskaupan kautta. Ohjelma auttaa osallistujia löytämään sopivan kohteen ja tarvittava työ omistajanvaihdokseen liittyen tehdään Avannon asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Ohjelma on osa opintoja riippumatta siitä päättyykö tehty työ kauppaan vai ei. (www.avantooulu.fi)

Omistajanvaihdospalvelu on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR), Pohjois-Pohjanmaan Liiton sekä Pohjois-Pohjanmaan kuntien rahoittama hanke (A73717), joka palvelee niin yrityksen ostajia kuin myyjiä.

Vanhan yrityksen historia on hyvä alusta uudelle omistajalle, Restartup on hyvä vaihtoehto lähteä yrittäjäksi. Hanke edistää uudenlaista yrittäjyyttä edistävien toimintaympäristöjen ja palveluiden kehittämistä sekä tehostaa yritysneuvontapalveluita. Palvelun kautta yrittäjät saavat ensikäden tietoa mistä lähteä liikkeelle, kun yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos on ajankohtainen. (https://www.yrittajat.fi/pohjois-pohjanmaan-yrittajat/a/uutiset/572025-mika-ihmeen-restartup)