SUOMI ENGLISH
  • University of Oulu, Business Kitchen Tellus (map)
  • Erkki Koiso-Kanttilankatu 1
  • 90570 Oulu

How to pitch your startup successfully to investors?

Pitching is an opportunity to introduce your business idea in a limited amount time – from a few seconds to a few minutes. You can use a presentation to underline your speech or just do it orally. The main goal of a pitch is to gain new customers, investors or stakeholders to support your business.

Pitching your startup to investors just might be the most nerve-wracking aspect of starting your new business. The last thing you want to do when you're sleep-deprived and edgy and suffering startup angst is pitch it over... and over... and over again. It's actually a pretty helpless feeling, asking strangers to decide on the fate of your new venture. If it's your first or second venture, there can be a real learning curve, too. It takes time and feedback to get it right.

The workshop is held in English. You can get coaching also in Finnish during the workshop. The event is free of charge, but please register beforehand: http://bit.ly/avanto-pitching

Workshop is part of the Avanto entrepreneurship program. In our new non-stop program you can start anytime you wish and we’ll guarantee you’ll learn new and useful skills for making your know-how visible. Check the full schedule here: http://bit.ly/avanto-workshops. You can also participate in just one workshop

-------------------------------------------------

Jos et ole koskaan aikaisemmin pitchannut eli myynyt ideaasi tuntemattomalle, niin nyt on korkea aika alkaa harjoitella. Bisnesideasi myyminen on näet erityisen tärkeää, kun haluat saada rahoitusta uudelle yrityksellesi. Se, kuinka hyvin pitchaat ja luotat itseesi, auttaa sinua vakuuttamaan muut siitä, että ideasi jyrää. Opettele hissipuhe, eli se, kuinka kerrot yrityksesi tarkoituksen puolessa minuutissa.

Työpaja järjestetään englanniksi. Voit saada ohjausta workshopin aikana myös suomeksi. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittauduthan etukäteen: http://bit.ly/avanto-pitching

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Voit hakea mukaan ohjelmaamme silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan halu työllistää itsesi. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja. Katso koko ohjelma täältä http://bit.ly/avanto-työpajat Voit myös osallistua vain yhteen workshopiin ohjelmasta.