SUOMI ENGLISH
  • University of Oulu, Business Kitchen Tellus (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

Starting a business is exhilarating. Unfortunately, the “build it and they will come” theory doesn’t hold much weight and those overnight success stories you hear about are often the result of behind the scenes years of hard work. Simply put, startup marketing is a unique challenge often times because of the limited resources, whether it’s time, money or talent. You have to be sure every effort, no matter how small, is well-planned and flawlessly executed. 

The workshop is held in English. You can get coaching also in Finnish during the workshop. The event is free of charge, but please register beforehand here: http://bit.ly/avanto-marketing

Workshop is part of the Avanto entrepreneurship program. In our new non-stop program you can start anytime you wish and we’ll guarantee you’ll learn new and useful skills for making your know-how visible. Check the full schedule here: http://bit.ly/avanto-workshops. You can also participate in just one workshop.

——————————————————————

Markkinointi on monen suomalaisen startupin akilleen kantapää. Kun rahoitus on tiukassa ja kaikki väki mullistavan tuotteen kehitystyössä, markkinointi ja asiakkaiden hankinta on helppo jättää sen ajan murheeksi, kun tuote on viimein valmis julkistettavaksi. Valitettavasti tuona hetkenä startup on jo pahasti myöhässä maailmanvalloituksessaan. Markkinointi kannattaisi aloittaa sinä hetkenä kun startup perustetaan.

Työpaja järjestetään englanniksi. Voit saada ohjausta workshopin aikana myös suomeksi. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittaudu etukäteen täällä: http://bit.ly/avanto-marketing

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Voit hakea mukaan ohjelmaamme silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan halu työllistää itsesi. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja. Katso koko ohjelma täältä http://bit.ly/avanto-työpajat Voit myös osallistua vain yksittäiseen workshopiin.