SUOMI ENGLISH
  • OAMK, Business Kitchen Kotkantie (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Tule oppimaan uutta! Avannon työpajassa käsitellään kevytyrittäjyyden eri muotoja ja toimijoita sekä laskutusta ilman omaa yritystä. Pääset kuulemaan, minkälaisia eri kevytyrittäjyyspalveluita on markkinoilla ja soveltuisiko kevytyrittäjyys juuri sinulle. Työpajassa on myös mahdollisuus rekisteröityä kevytyrittäjäksi. Työpajan vieraana on Anton Jussila OP Kevytyrittäjäpalveluista

Työpaja järjestetään suomeksi. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen.

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi. 

Työpajat järjestetään torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

-----------------------------------------------------

Are you interested about light entrepreneurship? Join to learn new things! The themes of the workshop are different forms and actors of light entrepreneurship and billing without your own company.  You will hear what kind of light entrepreneurship services are available on the market and would them be suitable option for you. In the workshop you have also a possibility to register to be a light entrepreneur. The event is hosted by Anton Jussila from OP Kevytyrittäjäpalvelut.

The workshop is held in English. You can get coaching also in Finnish during the workshop. The event is free of charge, but please register beforehand.

Workshop is part of the Avanto Entrepreneurship Program. In our new non-stop program you can start anytime you wish and we’ll guarantee you’ll learn new and useful skills for making your know-how visible. Check the full schedule here: http://bit.ly/avanto-workshops. You can also participate in just one workshop.