SUOMI ENGLISH
  • Business Kitchen Tellus (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

Tervetuloa mukaan Business Kitchen Masterminds Clubiin!

Business Kitchen Masterminds’ Club on yrittäjien ja yrittäjiksi aikovien kuukausittainen tapaaminen, jossa on mahdollista keskustella yrittäjyyteen liittyvistä kysymyksistä, jakaa käytänteitä sekä tarjota ja saada vertaistukea. Jokaisen tapaamisen alussa on yrittäjän tai asiantuntijan pitämä alustus päivän teemaan, jonka jälkeen on aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle.

Tehdään yhdessä yrittämisestä askeleen verran helpompaa. Yrittäjien vertaisverkosto tarjoaa tukea ja apua, jottei kenenkään tarvitse olla haasteiden tai mahdollisuuksien edessä yksin. Yrittäminen on helpompaa, kun voi oppia toisten virheistä ja onnistumisista. Tapahtuma järjestetään joka kuun viimeinen maanantai klo 14:00-16:00 Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla.

Seuraava tapahtuma:

Milloin: Maanantaina 29.1.2018 klo. 14:00-16:00

Teema ja vieraat: Hyvä hallitus menestyksen mahdollistajana? -Jorma Hanhimäki, Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry

Tapahtuma on avoin ja pääsymaksuton kaikille osallistujille mutta pyydämme ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varautua tarjoiluihin.

Ilmoittautua voit täällä: https://docs.google.com/forms/d/1t5nYO7pfyUX8XiX0EHiNnqFlTbKFXT8KVHLYPdKRPEs/viewform?edit_requested=true