SUOMI ENGLISH
  • Njetworking (map)
  • 56 Isokatu
  • Oulu, 90100
  • Finland

Haluatko kuulla yhdeksän tajunnanräjäyttävää liikeideaa ja selvittää mikä niistä voittaa 2000€? Kickstart -liikeideakilpailu on täällä taas toista kertaa kolmen oppilaitoksen kesken ja finaali häämöttää! Mukana kisaamassa ovat Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Oulun seudun ammattiopiston opiskelijatiimit. Oppilaitosten osafinaaleista selvisi yhdeksän parasta liikeideaa kisaamaan Kickstart kilpailun toiseen vaiheeseen, eli suureen finaaliin, joka järjestetään torstaina 11.1.2018 Njetworkingin (Isokatu 56) tiloissa klo 13 - 16.

Kickstart -liikeideakilpailun tavoitteena on edistää positiivista suhtautumista yrittämiseen, synnyttää uusia yrityksiä alueelle ja toimia yhteistyöfoorumina muiden yrittäjyyttä edistävien kilpailujen suuntaan. Tervetuloa seuraamaan finaalia! Ilmoittauduthan mukaan, jotta osaamme varautua tarjottavien kanssa: https://www.eventbrite.com/e/kickstart-final-tickets-41422012354