SUOMI ENGLISH
  • Tellus Innovation Arena (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

Demola Oulun syyskausi 2017 päättyy Oulun yliopiston Business Kitchen Linnanmaalla (Tellus Innovation Arena) järjestettävään Graduation-tapahtumaan keskiviikkona 13.12.2017 klo 15 alkaen. Projektitiimit esittelevät lopputuloksiaan ja lopuksi parhaat tiimit palkitaan.

Tapahtuma on koko yliopiston henkilökunnalle ja vierailijoille hieno tilaisuus tutustua Demolan toimintaan käytännössä, keskustella tulevista projekteista ja kuinka Demolaa voi tarjota osana opintoja oman tiedekunnan opiskelijoille.

Demolan työntekijät ovat mukana tapahtumassa vastaamassa kysymyksiin. Tänä syksynä partnereitamme ovat Valmet, Nokia, Hartela, Transtech,Autolle.com, Oulun kaupunki ja CCSN - The Center for Children with Special Needs (Yale)

Demola on Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun tarjoama projektikurssi, jossa monialaiset opiskelijatiimit kehittävät ratkaisuja yrityksiltä ja organisaatioilta saatuihin haasteisiin.