SUOMI ENGLISH
  • Oamk Business Kitchen (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista tai yrittäjyydestä? Tule oppimaan uutta ja kuuntelemaan inspiroivia uratarinoita Business Kitchenin ja Terwa-akatemian järjestämään seminaariin perjantaina 15.12. klo 9-11 Oamkin Business Kitchenillä (Kotkantie 1)!

Tässä tilaisuudessa ei pönötetä turhaan, vaan kuullaan loisteliaita keynoteja henkilöiltä, joilla jokaisella on oma ura- tai yrittäjyystarina kerrottavanaan. Lisäksi kuulet Business Kitchenin tarjoamista työelämä- ja yrittäjyystoiminnoista.

Tapahtuman ohjelma:

Vili Huovinen, Kure Store – Haaveista ja liikeideoista totta jo opiskeluaikana
Anton Jussila, OP Co-Work – Business Kitchen ponnahduslautana uralla
Arttu Tavia, Jalla Board – Saa opettajakin yrittää

Business Kitchenin ständit:

Avanto Ideakiihdyttämö (uusien liikeideoiden kehittäminen)
International Business Corridor (yritysten kansainvälistyminen)
Terwa-akatemia (yrittäjyyden koulutusohjelma)

Tule mukaan kuulemaan uramahdollisuuksista, yrittäjyydestä ja Business Kitchenin toiminnoista. Paikalla on pientä purtavaa, tuttuja kasvoja ja hyviä juttuja! Ilmoittauduthan mukaan, jotta osaamme varautua tarjottavien kanssa: https://www.eventbrite.com/myevent?eid=41138239582

Tervetuloa!