SUOMI ENGLISH

Liiketoiminnan aloittaminen on kuin miinakentällä kävelyä. Älä vaikeuta polkuasi entisestään, vaan tule oppimaan heiltä, jotka ovat jo päässeet pidemmälle.
 
Business Kitchenin Masterminds´Club on kuukausittain toistuva keskustelutilaisuus Telluksessa Oulun yliopistolla Linnanmaan kampuksella. Se on suunnattu yrittäjille, sijoittajille, ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimuksen kaupallistamisesta.

LinkedIn & social selling spesialisti Tom Laine neuvoo ’Miten saada asiakkaita ja rakentaa brändiä sosiaalisen median avulla?

Tom on sosiaalisen median ammattikäytön kouluttaja ja kirjailija, Suomen johtava sosiaalisen median rekrytoinnin ja some-työnhaun kouluttaja sekä kokenein LinkedIn asiantuntija. Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä. Hänen erikoisosaamistaan on muun muassa verkostoituminen, työnhaku ja henkilöbrändäys sosiaalisessa mediassa, Linkedin markkinointi ja social selling.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Muistathan rekisteröityä tapahtumaan oheisen linkin kautta: http://bit.ly/2zHjGju jotta voimme valmistautua tilaisuuteen parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa!

Milloin?
Maanantaina 27. marraskuuta 14:00-16:00 Business Kitchen, Tellus