SUOMI ENGLISH
EDELLÄ Goes Sote Tekijöiden aamupala - Etäpalvelut

EDELLÄ Goes Sote Tekijöiden aamupala - Etäpalvelut

Oamk, Kontinkankaan kampus, Louhi-rakennus, 3. krs, C-käytävä, tila 3007 (map)

EDELLÄ Goes Sote on täällä taas! -Tekijöiden aamupala
- teemana ETÄTEKNOLOGIA

MIKÄ: Työpajatilaisuus aiheesta kiinnostuneille opiskelijoille (terveys- ja sosiaaliala, tekniikka, liiketalous...) ja sote-alan työntekijöille sekä yrityksille
MISSÄ: Oamk, Kontinkankaan kampus, Louhi-rakennus, 3. krs, C-käytävä, tila 3007
MILLOIN;: Ti 29.10 klo 8.30-11.00

Edellä goes sote -tapahtumasarjassa on vuorossa etäteknologian mahdollisuuksiin tutustuminen kolmen teknologisia ratkaisuja tuottavan yrityksen esimerkkien avulla. EDELLÄ Goes Sote -tilaisuudessa törmäytetään erilaiset osaajat pohtimaan yhdessä tulevaisuutta ja millaisia mahdollisuuksia etäteknologia tuo sosiaali- ja terveysalan työhön.

Kuulemme tapahtumassa millaisia etäteknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja VideoVisit, Suvanto Care Oy ja CSAM Finland Oy ovat luoneet sosiaali- ja terveysalalle niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin tarpeisiin.

Työpajassa osallistujat pääsevät tutustumaan osaan ratkaisuista tarkemmin, ideoimaan teknologian käyttömahdollisuuksia ja keskustelemaan etäteknologian käytöstä omalla alallaan.
Tule mukaan ja voit löytää uusia näkökulmia! Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen ja kampuksen simulaatiotiloihin tutustumiseen.

ILMOITTAUDU: http://bit.ly/2kYwGhY
(ma 28.10 aamuun mennessä)

OHJELMA
8.30 Aamupala ja Harkka -hankkeen tervehdys, Oamk
9.00-9.45 Etäpalvelut ovat jo tätä päivää:
- Jani Mallila, Tuotepäällikkö, CSAM Finland Oy
- Jarkko Kukkonen, Key Account Manager, VideoVisit Oy
- Antti Haukipuro, Toimitusjohtaja / CEO Suvanto Care Oy
9.45-10.00 Valmistautuminen jatkotyöskentelyyn
10.00-11.00 Yritykset demoaa- työpaja:
- VideoVisit REMOTE etädiagnostiikka ratkaisu
- Suvanto Care Oy Hoivaa tukevan teknologian kokonaisratkaisu
- CSAM Finland Oy Omahoitoalusta, hoitopolkuratkaisu
11.00-11.30 Yhteinen keskustelu ja palaute yrityksille
11.30-12.00 Verkostoitumista
Tilaisuus on maksuton, mutta toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Tapahtuman järjestää Oulun ammattikorkeakoulu yhteistyössä Harkka -hankkeen kanssa.

Lisätietoa: Harkka -hanke: Tiina Tervaskanto-Mäentausta tiina.tervaskanto-maentausta.fi.
https://www.oamk.fi/hankkeet/kotimaiset_kaynnissa/?hanke_id=1947&sivu=tavoitteet

Tilaisuudessa otetaan valokuvia, joita käytetään hankkeiden viestinnässä

Avanto Työpajasarja: Yrittäjän lakiasiat

Avanto Työpajasarja: Yrittäjän lakiasiat

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (map)

Ennen kuin teet bisnestä, muista selvittää lakiasiat! Yrityksen perustamisen yhteydessä on paljon lainsäädäntöön ja tarvittaviin sopimuksiin liittyviä asioita. Sopimukset suojaavat yritystäsi erilaisten ongelmien varalta. Yrittäjän lakiasiat -työpajassa opit keskeisimmät sopimus- ja lakiasiat aloittavan yrittäjän kannalta.

Työpaja järjestetään suomeksi. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avantolakiasiat

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi.

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Avanto Työpajasarja: Palvelumuotoilu

Avanto Työpajasarja: Palvelumuotoilu

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (c-siipi) (map)

Asiakkaan näkökulma on keskeinen liiketoiminnan konseptoinnissa ja kilpailukyvyssä. Yrityksen tulee pohtia, miten asiakkaiden tarpeet ja asiakaskokemukset selvitetään.

Työpaja johdattaa palvelumuotoilun teemaan, sen keskeisiin käsitteisiin ja yrityksen asiakasnäkökulman huomiointiin. Opit liiketoiminnan konseptointia palvelumuotoilun keinoin sekä pohtimaan, keitä yrityksen asiakkaat ovat ja miten tuottaa heille lisäarvoa.

Tapahtuman vieraana on FixUi:n toimitusjohtaja, yrittäjä ja palvelumuotoilija Eeva Kangas. Eeva on toiminut käytettävyysalalla yli 20 vuotta. Hän on mukana käytettävyystestausprojekteissa ja vetää palvelumuotoilutyöpajoja

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan: bit.ly/avantopalvelumuotoilu

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Oulun yliopiston Tellus Linnanmaalla. Katso kaikki työpajat täältä: bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Avanto Työpajasarja: Verkostoituminen

Avanto Työpajasarja: Verkostoituminen

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (c-siipi) (map)

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Nyt on hyvä mahdollisuus tulla tapaamaan yrittäjyyden asiantuntijoita ja kasvattaa verkostojasi!

Avanto-työpajassa tutustut yrittäjyyteen liittyviin toimijoihin, verkostoihin ja tapahtumiin. Kuulet, mitä etuja verkostoitumisesta ja yhteistyön tekemisestä on yrittäjälle sekä saat kattavan kuvan Pohjois-Pohjanmaan alueen yrittäjien yhteistyömahdollisuuksista.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan: bit.ly/avanto-verkostoituminen

Tapahtuma on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella ja Oulun yliopiston Tellus Linnanmaalla. Katso kaikki työpajat täältä: bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Soulutions

Soulutions

Oulun yliopisto, Tellus Linnanmaa (map)

sOULUtions on kolmipäiväinen poikkitieteellinen hackathon, jossa etsitään näkökulmia ja ratkaisuja yritysten kohtaamiin haasteisiin. Tapahtuma on loistava mahdollisuus oppia hyödyllisiä taitoja työelämään yhdessä tiimin, valmentajien ja yritysten edustajien kanssa. Tuo esiin taitosi, opi uutta ja löydä potentiaalisi!

MIKSI
sOULUtionsissa pääset ratkaisemaan haasteita, joita kohtaat työelämässä ja samalla saatat tehdä vaikutuksen tulevaan työnantajaasi. sOULUtions on hauska tapa luoda uusia kontakteja, teroittaa työelämätaitoja ja samalla ansaita opintopisteitä!

KENELLE
Voit olla opiskelija, jo valmistunut tai vielä pohtimassa omaa alaasi. Tervetuloa! Tapahtuma on avoin kaikille sekä tietenkin poikkitieteellinen. Tapahtuma on ilmainen ja järjestetään suomeksi.

MITEN ILMOITTAUTUA
bit.ly/soulutions-2019

Lue lisää www.soulutions.fi

Avanto Työpajasarja: Rahoitus

Avanto Työpajasarja: Rahoitus

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (c-siipi) (map)

Yritystoiminnan alkuvaiheessa tarvitaan lähes aina rahaa. Huolellinen suunnittelu ja fiksu rahoituksen järjestäminen auttavat sinua eteenpäin!

Avanto-työpajassa käydään läpi keskeisimmät rahoituslähteet ja pankkiasiat aloittavan yrittäjän kannalta. Työpajassa tutuksi tulevat erilaiset rahoituslähteet muun muassa starttiraha, ELY, Business Finlandin rahoitus, joukkorahoitus ja pääomarahoitus. Pääset myös pohtimaan omaa rahoitusstrategiaa mahdolliselle yritysideallesi.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan: bit.ly/avanto_rahoitus

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Avanto-työpajoja järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella ja Oulun yliopiston Tellus Linnanmaalla. Katso kaikki työpajat: bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Avanto Työpajasarja: Sote-alan yrittäjyys

Avanto Työpajasarja: Sote-alan yrittäjyys

Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (c-siipi) (map)

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä sosiaali- ja terveysalalla? Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavat yritykset voivat aloittaa toimintansa joko ilmoituksenvaraisesti tai luvan perusteella. Palveluntarjoajien on pystyttävä houkuttelemaan asiakkaita itselleen ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla. Monille yrittäjille julkinen sektori on keskeinen yhteistyökumppani ja palvelujen ostaja.

Avanto-työpajassa paneudutaan sote-yritystoiminnan erityiskysymyksiin. Tule tarkistamaan, miten julkinen sektori ostaa yrityksiltä palveluja ja miten lainsäädäntö tulisi huomioida omassa liikeideassasi!

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan: bit.ly/avanto-soteyrittajyys

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella ja Oulun yliopiston Tellus Linnanmaalla. Katso kaikki työpajat täältä: bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

TEDXOULU

TEDXOULU

Cultural Centre Valve (map)

Next January 26th, 2020 for the first time ever a TEDx event will be organized in Oulu, where nine amazing speakers will share their ideas and thoughts related to the “Arctic Matters”. This event is organized purely by volunteers and will be held in English.

The tickets will go up for sale in a few weeks, so keep an eye out to secure your seat and be a part of the TEDxOulu story. Check out the web page, invite your friends to like their SoMe channels and help to spread the awareness about this event in your networks. https://www.tedxoulu.com/home