SUOMI ENGLISH

Muodosta joukkue, kehitä ideaa, rakenna uusi tuote ja perusta yritys - kaikki yhden viikonlopun aikana!

 

MIKSI?

Viikonlopun aikana saat autenttista kokemusta startupien maailmasta ja ensikäden kokemusta yrityksen rakentamisen joka vaiheesta. Vähintäänkin se tulee olemaan ikimuistoinen viikonloppu, joka poikkeaa kaikista tavallisista rutiineista.
Tapahtumassa voit tavata täydellisen sielunkumppanin, jonka kanssa voit perustaa menestyksekkään startup -yrityksen.

Me pidämme sinusta hyvää huolta koko tapahtuman ajan. Sinun tulee vain saapua läppäreinesi paikalle.

Tarjoamme sinulle:

  • Paljon ruokaa pitääksesi energiatasot kohdallaan
  • Rajattomasti kahvia
  • Startup Weekend Oulu T-paidan
  • Fantastisen työtilan
  • Pääsyn parhaisiin startup -työkaluihin
  • Neuvoja ja ohjausta alueen parhailta mentoreilta
  • Maailmanlaajuisen yrittäjyysyhteisön

Startup Weekend houkuttelee yhteisöjen parhaat tekijät. Käyttämällä viikonlopun työskentelyyn skaalautumiskelpoisten, oikeiden ongelmien ratkaisemiseen tähtäävien yritysten kanssa, osallistujat rakentavat kestäviä suhteita ja voivat jopa työllistyä tai saada sijoittajia yrityksensä rahoittamiseksi. Jos tiimisi voittaa, saat valtavasti lisäresursseja ja valmennusta avuksesi saattamaan startup -matkasi alkuun.

 

 

MITÄ?

Startup Weekend Oulu on 54 -tuntinen tapahtuma, jossa ohjelmistokehittäjät, suunnittelijat, liiketoiminnan kehittäjät ja monen muun alan osaajat kokoontuvat yhteen. Osallistujat muodostavat tiimejä, kehittävät ideoita, rakentavat uusia tuotteita ja palveluita, ja voivat perustaa startup -yrityksen - saman viikonlopun aikana. Viikonloppu on hieno mahdollisuus kokeilla liikeidean kantavuutta, tavata mahdollisia yhtiökumppaneita ja rakentaa oululaista startup -yhteisöä.

Startup Weekend on maailmanlaajuinen aktiivisten yrittäjien liike, jossa yrittäjiksi haluavat voivat oppia menestyksekkäiden startupien perusteita. Se on suurin aktiivinen yhteisö 2900 tapahtumallaan yli 150 maassa ympäri maailman. Tähän mennessä Startup Weekend -tapahtumissa on syntynyt  yli 23 000 tiimiä yli 193000 yhteisön jäsenen avulla.

KUINKA?

Startup Weekend on suunniteltu tarjoamaan huipputason kokemuspohjaista koulutusta teknisten ja muiden alojen yrittäjille. Perjantai-iltana osallistujat saavat 60 sekuntia ideansa esittelyyn yleisölle, jolloin pyritään myös rekrytoimaan paikallaolevat osaajat omaan tiimiin. Toiminta jatkuu vapaalla yhdessä ideoimisella, liiketoimintasuunnitelman kehittämisellä ja prototyypin rakentamisella. Startup Weekend kulminoituu sunnuntai-illan esityksiin, jolloin tiimit esittelevät toteuttamiskelpoisen tuotteen (Minimum Viable Product) asiantuntijoista koostuvalle tuomaristolle, muille osallistujille ja vieraille. Kaikki tiimit kuulevat eri alojen johtajien esityksiä ja saavat arvokasta palautetta paikallisilta yrittäjiltä ja mentoreilta. Viikonlopun keskeinen sanoma tiivistyy toiminnan, innovaatioiden ja koulutuksen ympärille.