SUOMI ENGLISH

VOITA KUNNON ALOITUSPOTKU LIIKEIDEALLESI!

 

 

MIKÄ?

Liikeideakilpailu, joka rohkaisee yrittäjyyteen ja uuden liiketoiminnan kehittelyyn. Kickstart on aivan uusi malli, joka tuo opiskelijat kolmesta oppilaitoksesta, Oulun ammattikorkeakoulusta, yliopistosta ja ammattikoulusta yhteen kilpailemaan ideoilla kaikilta aloilta.

MIKSI?

Kickstart tarjoaa mahdollisuuden testata ideaa, saada arvokasta palautetta paikallisilta asiantuntijoilta ja voittaa upeita palkintoja!

KENELLE?

Kilpailu on avoin kaikille opiskelijoille. Voit osallistua yksin tai tiimin kanssa, suomeksi tai englanniksi.

MITEN?

Kilpailu on kaksivaiheinen:

Vaihe 1: Osallistu oman oppilaitoksesi kilpailuun. Jos ideasi pääsee läpi, pääset kisaamaan muiden oppilaitoksesi kilpailijoiden kanssa oppilaitoksen omassa finaalissa. Jos saavutat paikan kolmen parhaan joukossa, pääset seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Parhaat ideat jokaisesta oppilaitoksesta kilpailevat toisiaan vastaan Kickstartin finaalissa. Finaalissa tiimit pitchaavat ideansa viidessä minuutissa asiantuntijatuomaristolle, jotka arvioivat ideat ja valitsevat voittajat.

MITÄ SEURAAVAKSI?

Jos osallistuit kilpailuun ja löysit intohimosi liikeideaa kohtaan, sinulla on mahdollisuus jatkaa idean parissa työskentelyä ja saada tukea ja valmennusta osallistumalla tarjoamiimme ohjelmiin ja tapahtumiin, jotka vastaavat liikeideasi tarpeita.