SUOMI ENGLISH

Ratkaise haasteet ja luo innovaatioita yhteistyöllä

demola

Verkostoitumisen todellinen arvo on realisoituu silloin, kun tietää tarvitsevansa oman yrityksensä ulkopuolisia resursseja. Jos olet etsimässä tuoreita ideoita ja uusia näkökulmia, Demola on sinua varten.

Meillä on kansainvälinen valikoima nuoria lahjakkuuksia kaikilta tieteenaloilta, yhteistyökumppaneita viimeisimmän tutkimuksen parista ja palkittu innovaatioalusta uusien ideoiden saavuttamiseen.

http://oulu.demola.net/

Tarvitsemme sinulta vain haasteen.

 

MIKSI KÄYTTÄÄ DEMOLAA YRITYKSESI KEHITTÄMISEEN?

Pääsy lahjakkuuksien verkostoon

Vahvin aseesi voi löytyä organisaatiosi ulkopuolelta. Tämän vuoksi Demola tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille pääsyn kansainväliseen verkostoon täynnä lahjakkuuksia, innokkuutta, ja tuoreita ideoita, joiden avulla voimme ratkaista ongelmasi. Depending on the level and nature of the project, you can either assign the work to a local Demola team or have a combination of our centers working on your project.

Maksat vain tuloksista

Demolassa aloittaminen on ilmaista. Kun haaste on määritetty ja työt tehty, haastetta työstävä tiimi esittelee tulokset. Jos, ja vain jos, tulokset ovat käyttökelpoisia ja arvokkaita, sinulla on mahdollisuus joko lisensoida tai ostaa niihin oikeudet tiimiltä. Yhteistyökumppaniemme kanssa olemme luoneet ja validoineet IPR -mallin, joka on suunniteltu maailmanlaajuisten yritysten lainsäädännöllisiin vaatimuksiin.