SUOMI ENGLISH

Opi brändin rakentamisesta ja pidä hauskaa muiden luovien tyyppien kanssa!

 

MIKÄ?

Brandathon, eli "brand marathon", on Hackathon -tyyppinen tapahtuma, joka tuo yhteen yritykset ja tulevaisuuden osaajat kehittämään ratkaisuja case -yritysten brändihaasteisiin ja luomaan yhdessä uusia menestysbrändejä.

Mentorit oppilaitoksista ja työelämästä tukevat tiimejä tapahtuman aikana. Yritykset ja brändiasiantuntijoista koostuva paneeli arvioivat lopulliset tulokset. Parhaat tiimit palkitaan!
 

KENELLE?

Opiskelijalle Brandathon on loistava tilaisuus työskennellä mielenkiintoisten brändien parissa ja verkostoitua markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Opsikelijat voivat myös saada opintosuorituksia tietyin ehdoin.

Yrityksille ja markkinoinnin ammattilaisille Brandathon luo mahdollisuuden verkostoitua tulevaisuuden osaajien kanssa ja saada tuoreita näkökulmia ja laatikon ulkopuolista ajattelua brändäykseen.

 

MIKSI?

Brandathon on tapahtuma heille, jotka ovat kiinnostuneita brändäyksestä, luovuudesta ja innovaatioista. Jos haluat oppia brändin rakentamisesta ja pitää hauskaa muiden luovien tyyppien kanssa, et halua jättää tätä väliin!