SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Kontinkankaan kampus, Louhi-rakennus, 3. krs, C-käytävä, tila 3007 (map)
  • 4 Kiviharjuntie
  • Oulu, 90220
  • Finland

Työpajatilaisuus sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja yrityksille. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös kaikki muutkin kotiin vietävien palveluiden kehittämisestä kiinnostuneet opiskelijat.

EDELLÄ Goes Sote on täällä taas!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty EDELLÄ Goes Sote tuotti mahtavia ajatuksia, keskustelua ja ideoita uusista tuotteista ja palveluista. Tulevassa tapahtumassa pohditaan älykkäitä ratkaisuja turvallisen ja merkityksellisen elämän mahdollistamiseen uusien tuotteiden ja palvelujen avulla. EDELLÄ Goes Sote -tilaisuudessa törmäytetään erilaiset osaajat pohtimaan yhdessä tulevaisuutta ja kuinka vaikuttaa siihen omalla toiminnallaan.

Tapahtumassa Paula Tuominen, liiketoimintajohtaja ja myyntipäällikkö Caritas Palvelut Oy:stä kertoo nykyteknologian hyödyntämisestä asumispalveluissa. Näemme lisäksi Onerva Hoivaviestintä Oy:stä Ville Niemijärven videotervehdyksen, jossa hän kertoo Onerva-botista. Onerva-bot on sosiaalinen robotti, joka on tarkoitettu ikääntyneiden ja vammaisten hoitoon.

Työpajassa tunnistetaan arjen ja turvallisen asumisen haasteita, kuvitellaan paras mahdollinen tulevaisuus ja pohditaan ratkaisuja, joilla siihen päästään. Törmäyttämällä eri alojen osaajat ideoidaan yhdessä tulevaisuuden älykkäitä tuotteita ja palveluja hyvän arjen turvaamiseksi. Miten inhimillisyys ja teknologia voivat yhdistyä hyvässä arjessa?

Toivomme, että tilaisuuden myötä terveys-, sosiaali- ja hyvinvointialojen osaajat saavat innostusta lähteä pohtimaan omaa tulevaisuuttaan ja mahdollista yrittäjyyttä keinona vaikuttaa oman alan kehittymiseen. Tule mukaan ja voit löytää uusia näkökulmia! Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen ja kampuksen simulaatiotiloihin tutustumiseen.

Tapahtuma on maksuton, mutta toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Ohjelma:

8.30 Aamupala ja esittäytymiset, HIPPA-hanke, Kirsi Jokinen, Oamk
9.00 Teknologia arjen apuna, Paula Tuominen, Caritas Palvelut Oy
9.20 Onerva-bot -videotervehdys, Ville Niemijärvi, Onerva Hoivaviestintä Oy
9.30 Turvallinen ja merkityksellinen elämä tulevaisuudessa - työpaja
11.00 Yhteenveto
11.15 Verkostoitumista

Tapahtuman järjestävät Oulun ammattikorkeakoulu ja HIPPA-hanke (Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla) yhteistyössä ProVaHealth-hankkeen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.eventbrite.com/e/edella-goes-sote-tekijoiden-aamupala-tickets-59757907510?fbclid=IwAR3GTZcP7fTpvPSJQiRuL2fRTwi5wrozytzZvUd6PFKQqsQcoH4ba-yq7KM


Lisätietoa:
HIPPA-hankkeesta: hippa.metropolia.fi, https://www.facebook.com/hippahanke/
ProvaHealth-hankkeesta: https://scanbalt.org/living-labs-news/provahealth-now-online/

Tilaisuudessa otetaan valokuvia, joita käytetään hankkeiden viestinnässä.

“If you love what you are doing, you will be successful.”
- Albert Schweitzer