SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Business Kitchen (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

“Parhaat pitchit saivat minut tuntemaan, että juna on juuri lähdössä asemalta eikä se jää odottamaan minua, jos en itse hyppää kyytiin” (Jon Callaghan, True Ventures). 

Pitch tiivistää idean napakkaan ja kiinnostavaan muotoon. Pitchaus on taito, jota tarvitset, kun myyt ideaasi muille tai kun myyt omaa osaamistasi muille. Tässä työpajassa otetaan pitch haltuun ja saat vinkit, miten rakennetaan hyvä pitch riippumatta siitä, esitätkö sen hississä vai pitchauskisan lavalla. Työpajan vieraana on Eemeli Alanne, Nuori Yrittäjyys ry:n tapahtumapäällikkö ja Oulu Entrepreneurship Societyn puheenjohtaja.

Työpaja järjestetään suomeksi. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-pitchaus

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä taitoja. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi. 

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.