SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Kotkantien kampus, Business Kitchen (c-siipi) (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

HOX! Työpaja alkaa poikkeuksellisesti klo 16:30

Digitaalinen markkinointi ja sen suunnittelu ovat osa yrityksen näkyvyyttä ja brändinhallintaa. Hyvin toteutettu digimarkkinointi perustuu yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin ja sen viestit on räätälöity kohderyhmille.

Avanto-työpajassa paneudutaan sosiaalisen median kanaviin markkinointiviestinnän työkaluina. Opit, minkälainen digimarkkinointi toimii sosiaalisessa mediassa sekä miten hyödyntää some-analytiikkaa sisällön suunnittelussa. Tule kuuntelemaan vinkit digimaailman saloihin!

Tapahtuman vieraana on valmentaja ja yrittäjä Marja Kukkala. Marjalla on hyvinvointialan yritys Kehon Ääni (https://www.kehon-aani.fi/) ja koulutukseltaan hän on Voice Balance-hoitaja, vyöhyketerapeutti, laulunopettaja ja kätilö.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/avanto-digimarkkinointi

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita asiantuntijoiden johdolla. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Avanto-työpajoja järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella ja Oulun yliopiston Tellus Linnanmaalla. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.