SUOMI ENGLISH
 • Technopolis Linnanmaa (map)
 • Elektroniikkatie 8
 • 90570 Oulu

Kiinnostaako yrityskauppa? Haetko kasvua yrityskaupalla tai onko aika laittaa yritys myyntikuntoon? Kohti yrityskauppaa kiertue saapuu Ouluun.

Oletko koskaan pohtinut millainen on yrityskauppaprosessi ja kuinka paljon siihen tulisi varata aikaa? Miten osaamisen siirto voidaan varmistaa yrityskaupassa? Mitä yrityksen arvoa voidaan kehittää ja kasvattaa? Miten yrityksen arvo määritellään? Miten löydät yrityksellesi ostajan tai myynnissä olevan yrityksen? Miten yrityskauppoja verotetaan? Tai jotain muuta yrityskauppaan liittyen? Avoimet ja maksuttomat Kohti yrityskauppaa – Kasvupajat tarjoavat mielenkiintoisia ja opettavaisia tarinoita yrityskaupoista, konkreettista sparrausta kysymyksiin aiheesta sekä verkostoitumista teeman kumppaneiden kanssa.

Tilaisuuden puheenvuorot

 • Näkökulmia yrityskaupoista 
  Oulun Kauppakamari, Sami Heikkilä

 • Yritysostolla yrittäjäksi 
  Profin Oy:n yrittäjä Mikko Haapala

Tilaisuuden Workshopit ja klinikat

Workshop aiheina:

 1. Yrityskauppa käytännössä / Suomen Yrityskaupat

 2. Yrityskaupan rahoitus / Finnvera ja Nordea/Danske Bank

Klinikkojen aiheina:

 1. Yrityskaupan vaiheet ja sopimukset / Asianajotoimisto FennoLaw

 2. Asiantuntijatapaaminen yrityskaupan rahoituksen näkökulmasta / Nordea

 3. Yrityskaupan varallisuussimulaatio / Danske Bank

 4. Asiantuntijatapaaminen yrityskaupan näkökulmasta / Fennia & Elo

 5. Rahoitusmahdollisuudet / Finnvera

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/kiertue2019

Tapahtuman esite (PDF)

Kohti yrityskauppaa kiertue on osa Kohti yrityskauppaa Kasvupolkua, jonka mahdollistaa valtakunnallinen yhteishanke, jossa haetaan uusia keinoja omistajanvaihdosten edistämiseen. Hankkeen kumppaneina toimivat Työ- ja elinkeinoministeriö, Finnvera, Suomen Yrittäjät, Suomen Yrityskaupat, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrityskummit, Nordea, Danske Bank, Suomen Uusyrityskeskukset, Seudulliset kehittämisyhtiöt SEKES, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Fennia, Elo, Keskuskauppakamari ja Business Finland. Hankkeen rahoittajien lisäksi kiertueen kumppanina toimii myös asianajotoimisto Fennolaw.

Mikäli Oulun kasvupaja ei sovi kalenteriisi, järjestämme tilaisuudet myös Helsingissä 10.1. Turussa 16.1., Tampereella 17.1. ja Kuopiossa 31.1.