SUOMI ENGLISH
  • University of Oulu, Business Kitchen Tellus (map)
  • 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu
  • Oulu, 90570
  • Finland

Validate, iterate, and learn. Validating means finding proof that you’re doing the right things and will enable you to understand your business in more depth. Through validation, you avoid spending money and time on building something nobody wants. 

You will get in contact with your users/customers and see if you are on the wrong track and if you need to pivot. Pivoting is when you realize your business model is not working and you have to change it to a different one. The workshop is held in English. You can get coaching also in Finnish during the workshop. The event is free of charge, but please register beforehand: bit.ly/avanto-validation

Workshop is part of the Avanto entrepreneurship program.  In our new non-stop program you can start anytime you wish and we’ll guarantee you’ll learn new and useful skills for making your know-how visible. Check the full schedule here: http://bit.ly/avanto-workshops. You can also participate in just one workshop

——————————————————-

Hyvin usein startup määrittää potentiaalisen markkinansa aivan liian laveaksi. Validointi auttaa kartoittamaan löydetyn (core) ongelman laajuuden, potentiaaliset asiakkaat ja oikean markkinan. Validointi tehdään käymällä aktiivista keskustelua potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Heiltä saadun palautteen perusteella säädetään iteratiivisesti markkinointiviestejä ja myyntiargumentteja, kunnes niche ja sitä puhutteleva viesti on saatu toimimaan. 

Workshop järjestetään englanniksi. Voit saada ohjausta workshopin aikana myös suomeksi. Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittaudu etukäteen mukaan täältä: bit.ly/avanto-validation

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Voit hakea mukaan ohjelmaamme silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan halu työllistää itsesi. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja. Katso koko ohjelma täältä http://bit.ly/avanto-työpajat Voit myös osallistua vain yhteen workshopiin ohjelmasta.