SUOMI ENGLISH
  • Bar & Cafe Keltainen Aitta (map)
  • Aittatori 25
  • 90100 Oulu

Torstaina on Suuri Päivä! Vuoden odotetuin kirjauutuus "Asmo: No Exit" (https://luovalaboratorio.com/…/kirja-asmo-no-exit-kuinka-t…/) saapuu painosta ja on aika julhia tuoretta julkaisua. Itse kirjailija, Asmo Saloranta, on paikalla tavattavissa ja hän kirjoittaa omistuskirjoituksia kirjoihin. (Kortti käy.)

Tervetuloa kuulemaan hulvattomia tarinoita Asmon kirjasta ja sen synnystä sekä nostamaan maljat konkurssin puolesta yhdessä kanssamme. Tule mukaan, siellä on mukavaa.

OHJELMASSA: 
– Asmo – No Exit -kirjan julkistus, kirjailija Asmo Saloranta kertoo kirjansa synnystä, lukee otteita ääneen ja kirjoittaa omistuskirjoituksia
– Kirjan kustantajan, Luovan Laboratorion, Martta ja Sami ehkä sanovat jotain
– Aurinko paistaa, ihmiset juovat olutta ja ovat onnellisia
– Jännittäviä paljastuksia tulevaisuudesta

OHJELMA ALKAA KLO 15:00

Vuoden 2018 rehellisin bisneskirja paljastaa alastoman totuuden startup-maailman kulissien takaa ja murtaa konkurssiin liittyvää tabukulttuuria raikkaalla otteella. Startup-kupla on pullollaan pöhinää, suuria puheita ja uskomattomia tarinoita menestyksestä. Totuus kuitenkin on, että yhdeksän kymmenestä startupista epäonnistuu. Usealle unelmaansa seuranneelle ainoa ulospääsytie on konkurssi.

Glitterillä peitellyn startup-kuplan pinnan alla taistellaan elämästä ja kuolemasta. Yrittäjyys on matka, joka koettelee ihmisen kykyä selviytyä ja liikkua eteenpäin kaatuessaankin. No Exit on startup-yrittäjä AsmoSalorannan avoin kertomus idean synnystä kuolemanlaaksoon ja miljoonasijoituksesta konkurssiin.

Kirjassa hypätään suomalaisen startup-kuplan sisäpiiriin, juodaan samppanjaa design-sankari Eero Aarnion kotona, pitchataan sijoittajalle Slushin wc:ssä viereiseltä pisoaarilta ja päädytään brittilehti Guardianin sivuille kuolemattomalla lainauksella:

“I am not going to lick investors’ arse in an icehole.” -Asmo Saloranta

P.S. Konkurssiin liittyvistä syistä tapahtumassa ei ole ilmaista tarjoilua, vaan kukin voi itse sijoittaa tarvitun summan omaan olutlasilliseensa. Kiitos ymmärryksestä.

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/925018151002709/