SUOMI ENGLISH
 • Original Sokos Hotel Arina (map)
 • 16 Pakkahuoneenkatu
 • Oulu, 90100
 • Finland

SUOMEN ROHKEIN YRITYSSEMINAARI -KIERTUE

Vuoden 2018 aikana Huipulle-yritysseminaarit kiertävät eri puolilla Suomea 10 eri paikkakunalla. Tarjoilemme energisen ja konkretiaa pursuavan yritysseminaarin pk-firmojen johtajille, päättäjille ja vaikuttajille. Niille, jotka haluavat kehittää yrityksen liiketoimintaa entistä paremmaksi ja tuottavammaksi ja kehittyä itse. Olemme koonneet monipuolisen ohjelman, mikä käsittelee konkretian ja kokemuksen kautta toimivia tapoja yrityksen kasvun ja kehityksen tueksi. Olennaisena osana on toimintojen jalkauttaminen yrityksen arkeen.

Tule kouluttautumaan, verkostoitumaan ja keräämään askelmerkit HUIPULLE. Päivän pienet harjoitteet ja ohjatut keskustelut takaavat huikean koulutuspäivän. Ja se jatkuu myös tapahtuman jälkeen. Emme halua hukata kallista aikaasi, joten tarjoamme ajattelu- ja toimintatavan muutosta käytännössä inspiraatiohötön sijasta. Tätä koulutusta ei todellakaan kannata jättää väliin!

Seminaarissa kannustetaan aitoon yhteistyöhön yli toimialojen, osastojen ja valtion luomien rajojen. Rohkealla ja ennennäkemättömällä tavalla. Meidän toisiaan täydentävä vaikuttajakaartimme lupaa sinulle ja tiimillesi uutta ajateltavaa, uusia toimintatapoja ja interaktiivisen koulutuspäivän. Annamme vinkkejä sekä puhumme kipeistäkin asioista niiden oikeilla nimillä. Paljon on luvattu, mutta totta se on! 

Kiertueella on mukana maamme tunnetuimpia esiintyjiä, rautaisia bisnesvaikuttajia, TV:stäkin tuttuja palkittuja puhujia ja koko kansan viihdyttäjiä sekä innostavia valmentajia eri toimialoilta. 

Tavoitteenamme on nostaa suomalaisia yrityksiä huipulle, näkemyksiemme ja kokemuksiemme avulla sekä yhteistyöllä yli toimialarajojen. Onko sinulla rohkeutta liidata bisneksesi huipulle? Lupaamme antaa virkistäviä ja kokemukseen pohjautuvia vinkkejä, joilla askeleet huipulle ovat mahdollisia. Tule kuulemaan, miten matka kannattaa tehdä.

OULUSSA MUKANA

 • Tom Pöysti & Mato Valtonen 
 • Petri Varis
 • Jaana Villanen
 • Katja Pasanen 
 • Juha Pihkakoski 
 • Roberto Bolomey
 • Heli Korpinen
 • Marianne Harjula

Lue lisää ohjelmasta ja osta liput: https://www.huipulle.events/oulu