SUOMI ENGLISH
  • Business Kitchen (map)
  • 1 Kotkantie
  • Oulu, 90250
  • Finland

Opi saavuttamaan tavoitteesi! Ihmiset eivät ole laiskoja. Heillä on vain kelvottomia tavoitteita – tavoitteita, jotka eivät innosta heitä. Kuinka sitten löytää oikeat tavoitteet ja raivata henkiset esteet tavoitteiden tieltä?

Tule kuuntelemaan 11.5. klo 9-10.30 Kotkantien Business Kitchenille Lasse Seppäsen luentoa tavoitteista, motivaatioista ja arvoista. Luennolla on luvassa faktaa päämääristä, niiden takana olevista merkityksistä ja motivaatioista.

Lasse Seppänen on Huippumoodin perustaja (http://www.huippumoodi.fi/), yrittäjä, mentaalivalmentaja ja tavoiteguru. Huippumoodi on suomalainen fyysisen ja psyykkisen valmentautumisen asiantuntijayritys. Lasse on myös Suomen kokenein personal trainereiden kouluttaja ja viidentoista tietokirjan kirjoittaja.

Lassen valmennusfilosofia kiteytyy termeihin: yksilö, visio, muutos ja tulokset. Yksilön toimintaa ohjaa henkilökohtainen visio päämäärästä ja suunnasta. Lassen mukaan tärkeintä on, että visiolla on vahva arvopohja sekä yksilöä liikkeelle kannustava energia.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittaudu mukaan nyt! http://bit.ly/-tavoiteluento