SUOMI ENGLISH
 • Business Kitchen Kotkantie (map)
 • 1 Kotkantie
 • Oulu, 90250
 • Finland

  Mikä: EDELLÄ - Luovien alojen yrittäjyysbrunssi
  Missä: Business Kitchen Kotkantie (Kotkantie 1, C-siipi)
  Milloin: 26.4.2018 klo 12-14

  Uusi EDELLÄ-tapahtumasarja starttaa tänä keväänä luovien alojen yrittäjyysbrunssilla! Haemme uusia näkökulmia luovien alojen osaajilta, joissa on valtavasti potentiaalia olla mukana kehittämässä uusia palveluita ja innovaatioita.

  Luovien alojen yrittäjyysbrunssilla Business Kitchen ja Oulu Entrepreneurship Society kannustavat sinua tunnistamaan alueeltamme puuttuvia luovien alojen tuotteita ja palveluja, pohtimaan oman alasi ja itsesi erityisosaamisia sekä ideoimaan kuinka eri alojen osaajat voivat lyöttäytyä yhteen ja keksiä jotain ainutlaatuista.

  Yrittäjyys on itsensä toteuttamista, sekä oman intohimon ja ammattitaidon tuotteistamista. Tilaisuudessa kuullaan inspiroivia puheenvuoroja, kun kaksi luovan alan yrittäjää, Feeniks Visualin perustaja Olli Luoma-aho sekä Tanssikoulu Matleenan perustaja Matleena Haapalainen kertovat omat tarinansa. Kuulemme kuinka he valjastivat luovuutensa yrittäjyystoiminnaksi, sekä mitä käytännön vinkkejä heillä on antaa yrittäjyyteen.

  Toivomme, että tilaisuuden myötä luovat osaajat saavat innostusta lähteä pohtimaan omaa tulevaisuuttaan ja mahdollista yrittäjyyttä. Nappaa kaveri mukaan ja tulkaa brunssin äärelle kokemaan ja kuulemaan uusia näkökulmia!

  Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Tapahtuma on maksuton, mutta rekisteröidythän Eventbritessa: https://edella-luovien-alojen-brunssi.eventbrite.com/ .

  “If you love what you are doing, you will be successful.”

  - Albert Schweitzer

  Ohjelma:

  12.00 Brunssi
  12.15 Matleena Haapalainen - Matleenan Tanssikoulu
  12.30 Työpaja

  - Osa 1: Mitä luovaa Oulusta puuttuu?
  - Osa 2: Mitä osaamista sinulla on?
  - Osa 3: Törmäytyksen kautta ideointiin

  13.30 Olli Luoma-aho - Feeniks Visual
  13.45 Yhteenveto
   

  Ilmoittaudu: bit.ly/edellä-yrittäjyysbrunssi