SUOMI ENGLISH
  • Oulun ammattikorkeakoulu, Business Kitchen (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Yritystoiminnan alkuvaiheessa tarvitaan lähes aina rahaa. Huolellinen suunnittelu ja fiksu rahoituksen järjestäminen auttavat sinua eteenpäin! Avanto työpajassa käydään läpi keskeisimmät rahoituslähteet aloittavan yrittäjän kannalta. Työpajassa tulevat tutuksi perinteiset rahoituslähteet kuten starttiraha, Finnvera, ELY sekä sijoitukset. Pääset myös pohtimaan, miten luoda oma rahoitusstrategia yritystoimintaa varten.

Tapahtuman vieraana on liiketoiminnan kehittämisen ja rahoituksen asiantuntija Laura Meriläinen BusinessOulusta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: bit.ly/avanto-rahoitus

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä teemoja valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja. Työpajat järjestetään torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

------------------------------------------

In the early stages of business, almost always money is needed. Careful planning and smart financing will help you ahead!

The Avanto workshop examines the most important sources of funding for the new entrepreneur. You will learn traditional sources of funding such as startup grants, Finnvera, ELY and investments in the workshop. You can also create your own financial strategy for business.

The event is hosted by Laura Meriläinen, business development and finance expert from BusinessOulu. The workshop is held in Finnish. You can get coaching also in English during the workshop. The event is free of charge, but please register beforehand:  bit.ly/avanto-rahoitus

Workshop is part of the Avanto entrepreneurship program. In our new non-stop program you can start anytime you wish and we’ll guarantee you’ll learn new and useful skills for making your know-how visible. Check the full schedule here: http://bit.ly/avanto-workshops. You can also participate in just one workshop.