SUOMI ENGLISH
  • Lasaretti, Yrjö-sali (map)
  • Kasarmintie 13 b
  • 90130 Oulu

Kun muutos on jatkuvaa, parhaiten pärjää olosuhteiden mukaan ketterästi mukautuva organisaatio. Ketteryys tarjoaa kykyä hallita muutostarpeita ja muutoksia organisaatiossa menestyksekkäästi ja nopeasti. Pärjääminen kiristyvien tuottavuustavoitteiden maailmassa edellyttää ketteryyttä – nopeat syövät hitaat, niinhän sitä sanotaan.

Mitä ketteryys sote-sektorilla ja julkishallinnossa on? Miten ketteryyttä voidaan arvioida? Miten muututaan ketteräksi? Millaisia tuloksia ketteryydellä on saavutettu Suomessa sote- ja julkishallinnossa? Tule oppimaan ketterän kehittämisen prosessi ja käytännön työkalut sen toteuttamiseen OAMK:n ja Innotiimi-ICG:n valmennukseen. 

Mitä ja kenelle?

Valmennus on suunnattu kuntien, kuntayhtymien ja maakuntien hallintoon, sote-sektorin johdolle ja esimiehille. Tarjoamme valmennuksessa innostavan kattauksen ketterän johtamisen ja ketterän kehittämisen avainasioita.

Ohjelma

8.30 Aamupalaa ja verkostoitumista
9.00 Aloitus
Johdanto ketterään organisointiin
Miksi ketterä organisointi on juuri nyt tarpeen?
12.00 Lounas
Ketterä kehittäminen
Yhteenveto
16.00 Lopetus
16.15 Ketteryysklinikka – Mahdollisuus keskustella ja kysyä vinkkejä valmentajilta.


Valmennuksen perustiedot


Aika: 20.11.2018, 9.00-16.00, aamupala ja verkostoituminen 8.30 alkaen
Paikka: Oulu, Lasaretti, Yrjö-Sali
Hinta: 290€/osallistuja (+ ALV 24%), sisältää valmennuksen, materiaalit ja tarjoilut.
Peruutusehdot: Koulutuksen alkaminen vahvistetaan 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuminen perutaan koulutuksen vahvistuksen jälkeen, veloitamme 50 % koulutusmaksusta. Jos perumista ei ilmoiteta lainkaan, maksu peritään kokonaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.oamk.fi/fi/tietoa-oamkista/ajankohtaista/?ak_osio=uutisjuttu&id=59498
 

Lisätiedot:

Katta Siltavirta, Oamk Liiketalous (katta.siltavirta@oamk.fi)
Sanna Kallankari, Innotiimi-ICG (sanna.kallankari@innotiimi-icg.com)
Mikko Lehtonen, Innotiimi-ICG (mikko.lehtonen@innotiimi-icg.com)