SUOMI ENGLISH
  • Oamk, Business Kitchen (map)
  • Kotkantie 1
  • 90250 Oulu

Tervetuloa Masterminds’ Club -tapahtumaan, jossa yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat keskustella liiketoimintaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista!

Vieraanamme on Teuvo KarppinenSmilee.io:n perustaja ja toimitusjohtaja, joka kertoo aiheesta Myy tai kuole – Vinkit yrityksen perustamiseen ja myynnin kehittämiseen. Teuvolla on vahva tausta yrittäjyydestä sekä ohjelmisto- että palveluliiketoiminnasta. Hän käy läpi omien yritystarinoiden ja kokemusten kautta, mikä myynnin merkitys on yrityksen menestykselle ja kassavirralle. Hän kertoo muun muassa aiheista, mitä työkaluja sekä minkälaisia panostuksia aloittavan yrityksen kannattaa hyödyntää markkinoinnissa, myyntiputken hallinnassa ja asiakashallinnassa. Entä millainen on toimiva myyntiprosessi ja milloin tuotteen tai palvelun myynti kannattaa aloittaa?

Ennen yrittäjyyttä Teuvo toimi kansainvälisissä työtehtävissä Nokialla. Hän uskoo vahvasti ihmisiin ja siihen, että on aina mahdollista päästä eteenpäin. Hän on perustanut kolme erilaista yritystä.

Masterminds' Club on avoin keskustelutilaisuus, joten mieti kysymyksesi valmiiksi ja maksimoi hyöty tapahtumassa! Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan etukäteen. Tapahtuma järjestetään suomeksi Oamkin Kotkantien kampuksella: http://bit.ly/mmclub-2