SUOMI ENGLISH
  • Oulun kaupunginteatteri (map)
  • 2 Kaarlenväylä
  • Oulu
  • Finland

Northern Glow -bisnesfoorumi valaisee Oulun jo viidettä kertaa ja kokoaa yli 300 osallistujaa keskustelemaan uusista liiketoimintamahdollisuuksista, kasvusta ja kaupallistamisesta. Tänä vuonna tapahtuman pääteemana on brändäys.

Miten brändäys toimii osana kasvun ja kansainvälistymisen strategiaa? 
Miten luodaan menestystarinoita?
Kuinka erottaudut ja myyt tuotteesi ja palvelusi maailmalle? 

Tapahtuman Keynote-puhuja on huippubrändien takana oleva Kevin Gaskell, jonka Northern Glow tuo ensimmäistä kertaa Suomeen. Kevin Gaskell on luotsannut mm. PorscheaLamborghinia ja BMW:tä ennenkuulumattomaan asiakaspalveluun ja taloudelliseen menestykseen. Tule kuulemaan myös Eränkävijöiden ja Ōuran brändien onnistuneet luomisprosessit. Lisäksi pohdimme Kauppalehden johdolla suomalaisten yritysten menestystekijöitä ja kuulemme kokemuksista yritysten takana. Varaa paikkasi uudistuneeseen Northern Glow 2018 -tapahtumaan! 

Lisätietoja: www.northernglow.fi